Телеведуча Лілія Ребрик повідомила, що захворіла: побачила в результатах аналізів слово “виявленo”

Лілія Ребрик повідомила, що захворіла на коронавірус.

Успішна українська телеведуча, зірка телеканалу “Україна”  і актриса Лілія Ребрик повідомила, що захворіла на коронавірус. Зірка зізналася, що дуже засмутилася, адже повинна скасувати всі найближчі заплановані зйомки.

Лілія Ребрик захворіла

Чимало українських і світових знаменитостей свого часу перехворіли COVID-19. Однією з жертв коронавируса стала Лілія Ребрик – телеведуча і актриса. Про це зірка повідомила на особистій сторінці в Інстаграм. Телеведуча оприлюднила повідомлення, у якому написала, що змушена взяти невелику відпустку в Інстаграм і на телебаченні. Лілія Ребрик зізналася, що була дуже засмучена, коли побачила в результатах аналізів слово “виявлено”. У зв’язку з хворобою, зірка скасувала на 2 тижні всі зйомки з її участю.

“Як і будь-яка жива людина, коли вона хворіє, я взяла інста-, теле- «відпустку» на кілька днів. І, як і будь-яка жива людина, я дуже засмутилася, коли побачила в результатах аналізів слово “виявлено”. Так, у мене Коронавірус. На найближчі два тижні скасовані всі зйомки, вистави, ефіри “Ранку з Україною”, мене не буде у марафоні на 8 березня. Що ж до мого самопочуття – я б воліла, аби відповідь на це питання лишилася за кадром. Принаймні – поки що! всім бажаю здоров’я”, – дописала публікацію зірка.

Телеведуча додала, що не хоче відповідати на питання про її самопочуття. Поки що вона вважає за краще, щоб це залишалося за кадром. Також Лілія Ребрик побажала всім міцного здоров’я.

Схожі статті