Померли дуже рано: хто з акторів улюбленого жіночого серіалу “Тетянин день” раптово пішов з життя

Усі пам'ятають улюблених героїнь серіалу Тетян. Але що сталося з акторами другорядних персонажів?

Наталія Юннікова

Прекрасна акторка прославилася позитивною роллю у серіалі “Мухтар”, а в теле-новеллі “Тетянин день” зіграла колишню Сергія Поліну.

Наталя Юннікова

22 вересня 2017 року з актрисою стався нещасний випадок – Наталя Юннікова впала в своїй квартирі і сильно вдарилася головою. Ходили чутки, що все сталося після застілля. Але підтверджень даним чуткам немає.

Артистку госпіталізували з черепно-мозковою травмою, відбувся великий крововилив в мозок. Наталя була доставлена ​​в реанімацію. Лікарі кілька днів боролися за життя актриси. Її ввели в медикаментозну кому, підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Повідомлялося, що у артистки трапився інсульт.

А 26 вересня 2017 року Юннікова померла, не приходячи до тями. Їй було всього 37 років.

Ігор Войтулевич

Режисер, актор, театральний діяч, який стояв біля витоків ізраїльського театру “Гешер”, Ігор Войтулевич помер на 61-му році життя.

Ігор Войтулевич

“Ігор Войтулевич помер після тривалої хвороби в ніч з 22 на 23 серпня в Болгарії в віці 60 років”, – сказав представник прес-служби театру.

Ігор Войтулевич народився 25 січня 1958 року. Закінчив ГІТІС (курс А.А.Гончарова і М.А.Захарова).

У 1984 році вступив до трупи Чітинського театру драми. З 1994 по 2001 рік був головним режисером Смоленського обласного державного драматичного театру. Працював в московському театрі “Сатирикон”. Був одним із засновників ізраїльського театру “Гешер”. Серед театральних робіт Войтулевич: “Лев узимку”, “Розенкранц і Гільденстерн мертві”, “Дон Жуан”, “Кармен”, “Ромео і Джульєтта”, “Снігуронька”.

Як режисер працював в серіалах “Нанолюбовь”, “Не бреши мені”, “Господиня моєї долі”, “Торговий центр”, “Сестра моя, Любов”, “Тетянин день” (в них знявся і як актор). Поставив фільми “Формула щастя”, “В очікуванні весни”, “Перевірка на любов”, “Весілля не буде”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.