Алла Мазур, яка перенесла онкологію, знову показала фото з лікарні: що трапилося з телеведучою

Телеведуча новин "ТСН" зробила щеплення від коронавірусу.

Українська телеведуча Алла Мазур, яка рік тому подолала тяжку хворобу, тепер ретельно слідкує за своїм здоров’ям і агітує прихильників і телеглядачів “1+1” не нехтувати візитами до лікарів і регулярними медичними оглядами.

Мазур поділилася, що на її думку в Україні сьогодні існує “дика антивакцинаторська хвиля”. Особливо, якщо говорити про вакцину індійського походження, яка нещодавно з’явилася у вітчизнних лікарнях. Тому зірка “ТСН” вирішила на собі перевірити усі “плюси та мінуси” щеплення від ковіду.

Алла Мазур зробила щеплення від ковіду
Алла Мазур зробила щеплення від ковіду

За словами телеведучої після вакцинації вона зрозуміла, що ця процедура набагато безпечніша, ніж відмова від неї. Після самого щеплення телеведуча почувалася добре.

Кололи вакцину Мазур у лікарні швидкої допомоги. Спочатку її занесли до електронної бази щеплення, після цього друга доза стала автоматично закріпленою за Аллою. Її можна буде отримати від 28 днів до трьох місяців після першого щеплення. Після другої вакцинації телеведуча отримає паспорт вакцинації або спеціальну довідку від сімейного лікаря.

Алла Мазур
Алла Мазур після хіміотерапії

Декілька місяців тому Алла Мазур зізналася, що проходила курс хіміотерапії. Тому її лікарка ретельно розпитувала: коли закінчилося лікування, на якій стадії раку почалося лікування, чи триває лікування й досі і чи були проблеми зі згортанням крові.

“Мені сказали: вакцинуватись від Covid  в моєму випадку не просто можна, а – треба! Навіть якщо у вас знижений імунітет – вакцина його активує”, – зауважила зірка телеканалу “1+1”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".