Софія Ротару ніжно привітала з Днем народження онука та показала, яким завидним нареченим став хлопець

Красуню-онучку Софії Ротару вже давно бачили прихильники легендарної співачки, а ось про онука, який ні чим не поступається сестрі мало хто пам'ятає.

Софія Ротару – має дивовижну зовнішність: зараз їй за 70 років, але ніхто не вважає, що легендарна артистка виглядає на свій вік.

Софія Ротару
Софія Ротару. Фото взято на просторах мережі.

В улюблениці мільйонів українців є син та онук з онучкою. До речі, дівчину, як і знамениту бабусю звуть Софія. Вона має справжню модельну зовнішність та зачаровує своєю вродою багатьох.

Софія Ротару і Софія Євдокименко
Софія Ротару і Софія Євдокименко – онучка зірки. Фото взято на просторах мережі.

Втім, сьогодні виконавиця безсмертного хіта “Червона рута”, показала, що їх родина може пишатися красенями та красунями. Софія Ротару представила свого онука.

Артистка привітала єдиного онука з Днем народження. Звати хлопця, якому сьогодні виповнилося 27 – Анатолій. Ймовірно його назвали на честь свого діда та єдиного кохання Ротару – Анатолія Євдокименка. Чоловіка не стало на початку 2000-х.

Одного разу Софія Михайлівна показувала свого нащадка в Інстаграмі.

У коментарях написали:

  • “Гарний хлопець! Успіхів йому”
  • “Нехай Бог благословить тебе”
  • “Як сильно схожий на діда…”
  • “Ох який гарний, стильний, породистий про таких кажуть”

Дійсно, хлопець виглядає чудово!

В Анатолія багато фото зі Штатів. Навіть веде свою сторінку юнак англійською. Займається музикою. Онук Ротару – діджей. Має навіть свій творчий псевдонім: SHMN.

Окрім цього хлопець подорожує. Бував в Туреччині, в Іспанії. Звідти привіз ось такі красиві кадри:

Проте, особисте життя не поспішає виставляти на показ. У профілі неможливо зрозуміти, чи має він свою пасію та чи очікувати Софії Михайлівні звістки про нове весілля.

Схожі статті