Телеведуча Регіна Тодоренко подарувала своїм батькам новий автомобіль: на радощах батькові стало погано

Регіна Тодоренко розчулила підписників сюрпризом, який зробила для батьків.

Російська телеведуча, актриса і співачка українського походження Регіна Тодоренко разом з сином відправилася з Москви до батьків в рідну Одесу і зробила рідним чудовий подарунок – артистка зі своїм братом подарували батькам Volkswagen Tiguan, вартістю понад мільйон гривень.

Великий сюрприз

Зірка влаштувала сюрприз для мами і тата, зав’язавши їм очі, і презентувала новий автомобіль, прикрашений величезним бантом.

“Розкрию вам секрет: місяць тому тато подзвонив мені і розповів про свій намір купити Смарт, щоб перевозити дайверське обладнання для занурень – це і послужило для мене мотивацією! Тато, тепер ти зможеш не тільки на дайвінг їздити, а й весело подорожувати всією нашою великою одеської сім’єю! Люблю вас дуже! Чесно, брате, я пишаюся тобою і собою! “, – написала Регіна.

Однак, виявилося, що мати зірки вже знала про підготовлений сюрприз і тому для неї це не було несподіванкою. Коли, як напроти, для батька подарунок був настільки неочікуваний та раптовий, що йому стало погано. Дійсно, на відео, яке згодом опублікувала Регіна, видно, що батько ледь тримається на ногах. Також телезірка пригадала часи, коли гроші та розкішні подарунки були чимось омріяним та неосяжним. Цим вона і пояснила поведінку батька.

Артистка мріє зробити ще один сюрприз батькам. Вона хоче купити їм розкішний будинок, де буде збиратися “вся велика одеська сім’я”.

Нагадаємо, Тодоренко розповіла своїм шанувальникам про невиліковну хворобу. На її шкірі давно утворилося біла пляма – вітіліго, боротьба з яким медицині поки невідома.

Схожі статті