Хто оточує зірку “ЖВЛ” Віру Кекелію? Співачка і ведуча встигла побудувати міцну родину та народити первістка

Віра Кекелія знає все про життя знаменитостей, а що ми знаємо про ведучу?

Все в її житті змінилося в кінці квітня 2020 року. Тоді Віра Кекелія народила сина Ваню від чоловіка Романа Дуди.

Віра Кекелія та материнство

Фото з виписки Віри.

Віра запевняє, що до народження Вані для неї діти були милими, класними, але ось справжніх материнських емоцій вона не переживала. І тільки ставши мамою, зрозуміла, наскільки це прекрасний статус. До народження сина зірці було страшно, і вона думала:

“Боже мій, а як же бути, це ж такий маленький чоловічок, як не нашкодити, як зрозуміти, що потрібно, – зізнається Віра Кекелія. – Знаєте, коли я стала мамою, страх кудись зник. Навпаки, у мене виникло відчуття впевненості. Я якось відразу впевнено тримала Ваню, купала, чистила вушка, ніс, промивала очі. У мене включився материнський інстинкт автоматично. Напевно, потрібно не забувати, що в нас дуже багато закладено природою, потрібно просто довіритися собі. Я не побоялася, і ми з Ванею швидко знайшли спільну мову.

Стосунки з Романом

Віра Кекелія та Роман Дуда

Роман Дуда є колегою Віри і займається музикою. Обов’язки у родині в зірок практично однакові. Навіть за відсутності мами, коли вона на зйомках – Рома дуже спокійно може його погодувати з пляшечки. Навіть тут зірки взаємозамінні. У знаменитій родині  немає якихось розмежувань. Можливо, є якісь переваги. Наприклад, Роман Дуда краще поприбирає квартиру, ніж буде прасувати. Віра, навпаки, любить прасувати. Зірка запевняє, що в них все негласно відбувається. Але якщо потрібно помінятися місцями, чоловік та дружина абсолютно спокійно і легко це зроблять.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.