Руслана Писанка ошелешила зізнанням про свій шлюб: на що довелося піти її чоловіку заради щастя теледіви

Руслана Писанка тріумфально повернулася на телебачення і вже дала кілька інтерв'ю. Дізнайтеся подробиці її особистого життя.

Руслан Писанка – популярна українська акторка та телеведуча на певний час зникла з екранів. Втім, свою творчу діяльність не припинила. Жінка пробувала себе у ролі режисерки театру, а також багато займалася саморозвитком.

Руслана Писанка
Руслана Писанка. Фото взято на просторах мережі. 

Жінка тріумфально повернулася на телебачення у якості ведучої програми “Твій день”. Сама Руслана була спантеличена рішенням продюсерів, але дуже вдячна колективу, що до команди приєдналася саме вона.

Писанка з радістю ділиться емоціями з журналістами. Так, в одному з інтерв’ю зірка розповіла не тільки про свій творчий злет, а ще й про свої стосунки з чоловіком.

Що відомо про чоловіка Руслани Писанки?

Ігор Ісаков. Так звати чоловіка теледіви. У пари є різниця у віці: 8 років. Щоправда, старшою є саме Руслана. Втім, вік коханню не став на заваді.

Знайомство сталося випадково, коли зірка зареєструвалася у соціальних мережах. Ігор написав їй, бо не повірив, що акторка такого масштабу буде сидіти в інтернеті. Спілкування переросло у роман.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков. Фото взято на просторах мережі.

Ігорю було все одно, що Руслана старша за нього – він одразу в неї закохався. Заради своєї жінки Ісаков, непублічна персона, відважився піти на шоу “Зважені та щасливі”, де пара разом боролася з зайвими кіло.

Ігор та Руслана на шоу Зважені та Щасливі. Фото взято на просторах мережі.

Руслана ж своєю чергою присвятила коханому весь карантинний час. Разом з ним поралася по господарству та створювала домашній затишок.

Схожі статті