Як спілкується Потап з мамою Насті Каменських, яка має непростий характер: несподівана правда про стосунки

Олексій Потапенко познайомився з мамою Насті Каменських давно, але як він ставиться до неї, як до тещі?

Дует Потап і Настя Каменських давно розпався, давши дорогу утворитися новій подружній парі. Олексій Потапенко взяв в жінки Анастасію у 2019 році. Того ж дня частиною родини репера і продюсера стала й мама співачки. Давайте дізнаємося, чи сприймає артист тещу належним чином.

Настя Каменських та Лідія Жмур. Фото взято на просторах мережі. 

Свій характер, своє справжнє “я” жінка розкрила на реаліті-шоу своєї доньки, яке та зняла у Мексиці. Там Лідія не приховує справжніх емоцій, але завжди лишається опорою для всіх учасниць та порадницею для них. Мама Насті Каменських з мудрістю підходить до кожної з ситуацій. Втім, останнього разу не витримала навіть вона.

Мама Насті Каменських не змогла повністю стримати сліз. Скріншот взято з кадру передачі “Девочки рулят”.

Важко було стримати емоції Лідії через те, що разом з учасницями їй потрібно було зануритися у древню печеру та пройти певний обряд.

Підтримати вирішив онлайн свою тещу і Потап.

Чоловік показав кілька кадрів з шоу на сторінці свого акаунту в Інстаграмі та написав на честь Лідії:

“…обожнюю її, мудра, добра і красива моя теща… єдине, Лідочка, сумую за твоїм Борщем”, – так тепло описав стосунки з мамою дружини Олексій Потапенко.

Відомо, що після смерті чоловіка, батька Насті Каменських, Лідія певний час жила разом з донькою та її чоловіком. Нарікань з боку Потапа у бік жінки ніколи не було. Що ж, ця родина, схоже, може бути прикладом для наслідування!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".