Мама Дана Балана блиснула фігурою у мікросукні: моложаву красуню приховує молдавський мачо від прихильників

Для справжньої краси - вік не стає на заваді. Подивіться, якою нарядною та вродливою постала перед відписниками Людмила Балан.

Мама Дана Балана – професійна співачка, яка давно вже підкорила серця молдавських та румунських слухачів. Її звати Людмила і відзначається жінка не тільки талантом, а й вмінням зберегти вроду у свої 63 роки.

Людмила Балан – мама Дана Балана. Фото взято на просторах мережі. 

З зіркою Молдови українці могли познайомитися під час шоу “Голос країни”, коли Людмила приїхала підтримати свого сина. Там же співачка познайомилася і з нашою поп-дівою Тіною Кароль, роман з якою приписували Дану Балану.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль. Фото взято на просторах мережі. 

Мама молдавського мачо приголомшила своєю вродою всіх глядачів шоу. Жінка підтягнута, струнка, має розкішне волосся та фігуру. Не соромиться її показувати Людмила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Нещодавно співачка поділилася світлиною з відпочинку. Артистка позує у короткій сукні червоного кольору, демонструючі красиві довгі ноги.

Також з’являлася перед своїми підписниками зірка у мініспідниці. Відео з пляжу також опублікувала співачка на сторінці в Інстаграмі.

Зазвичай суспільство з нерозумінням ставиться до зрілих жінок, які демонструють свою фігуру. Проте, у Людмили зібрався справжній фан-клуб. Зірці написали безліч приємних компліментів.

  • Щаслива, завзята, позитивна. Людмила – ви чарівні. Захоплююся Вами як людиною
  • Стільки позитивної енергії, скільки краси і ніжності. Браво, залишайтеся завжди такою
  • Ух яка!
Людмила Балан отримала безліч компліментів.

Схожі статті