Як виглядає квартира Єгора Гордєєва? Зірка “Сніданку з 1+1” вперше продемонстрував солідні апартаменти

Єгор Гордєєв рідко ділиться з журналістами особистими речами. Тому цей матеріал є ексклюзивним.

Єгор Гордєєв у свій єдиний  вихідний в місяці запросив до  нової власної оселі журналістів програми “Життя відомих людей”, які із перевеликим задоволенням зняли холостяцькі апартаменти телеведучого та показали їх  глядачам.

Квартира Єгора Гордєєва

Київська квартира ведучого одразу ж прийшлася йому до смаку. Тоді він мало не придбав іншу оселю, але коли побачив ці апартаменти, то зрозумів, що це “його”. Зараз зірка проживає удвох зі своїм чорнявим улюбленцем Джумом. Апартаменти знаходяться на останньому поверсі, тому телеведучий має можливість вийти на дах будинку та попити кофе, насолоджуючись краєвидами ранкового міста.

Єгор Гордєєв веде своїх колег по квартирі.

Відомий журналіст розповів, що його ранок починається тоді, коли навіть півні не співають. І першою справою на порядку денному для нього є ранкова прогулянка разом з псом. Однак, сам собака на особливо полюбляє прокидатися, і зірка витрачає по 10 хвилин на пробудження брюнета Джума.

Простора зала у квартирі Єгора Гордєєва.

Дружини або дівчини у телеведучого немає. Надій на весілля Єгор також не плекає. Одного разу він мало був не одружився, але в останній момент схаменувся. Зараз Єгор дуже радий, що усе закінчилося саме так.

На власній кухні Єгор майже не готую тому, що не вміє і не любить.

Єгор — не фанат довгих любовних історій, але найважливішим в стосунках вважає почуття гумору. За словами ведучого, все інше можна дофантазувати.

Апартаменти дійсно виглядають наче справжнє холостяцьке житло.

Судячи з усього, Єгору комфортно удвох з Джумом. До речі, всім іншим Гордєєв дав пораду — не витрачати себе на телебачення і займатися справами, у яких можна собі дозволити відпочинок.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".