(Фото) Щасливий батько Валерій Меладзе вперше опублікував світлину з новонародженою донькою

Валерій Меладзе дочекався на доньку від шлюбу з Альбіною Джанабаєвою.

Валерій Меладзе офіційно шостий  раз батько. Нещодавно його друга дружина, популярна сольна виконавиця і колишня учасниця відомого жіночого гурту “ВІА Гра” народила йому третю дитину у шлюбі з нею та шосту взагалом.

Валерій Меладзе — щасливий батько

Так, первісток Валерія, який народився у співака у шлюбі з першою дружиною Іриною, на жаль, одразу ж помер після пологів. Подружжя важко пережило цю трагедію, і за словами жінки, це дало серйозну тріщину на їхні стосунки.

Крихітний хлопчик не пережив наслідків грипу, яким  перехворіла Ірина. Однак вже через рік жінка подарувала співакові донечку Інгу. А через 8 років на світ з’явилася тендітна Софія. У 2003 році народилася остання донька у шлюбі Ірини та Валерія — Аріна Меладзе. Поговорюють, що вже тоді відомий виконавець знаходився в романтичних стосунках з Альбіною, яка через невеликий проміжок часу дала життя своєму первістку Костянтину. У наступні 10 років співак, який жив на дві родини не міг розібратися з коханими жінками.

Однак, у 2014 році Альбіна подарувала життя наступному спадкоємцю Валерія — Луці, і вже тоді артист остаточно розлучився з Іриною.

Світлина з четвертою донькою

Декілька неділь тому Альбіна подарувала життя своїй єдиній донечці. Валерій вирішив порадувати коханих шанувальників та опублікував ніжний знімок зі спадкоємицею. Так, відомий артист взяв у свою руку тендітну ручку крихітки. Сімейний знімок дуже добре відображає історичність цієї світлини.

Бажаємо крихітці міцного здоров’я, щасливої життя і міцної родини. Ми впевнені, що Валерій Шотайович — прекрасний батько.

Схожі статті