Як виглядає заміський будинок Марічки Падалко? Зірка “ТСН” може похизуватися статками на відміну від колег

Марічка Падалко володіє квартиру у центрі Києва та прекрасним заміським будинком.

Марічка Падалко, як і безліч інших зірок, які обзавелися великою родиною має дві домівки: квартиру в центрі Києва та заміський будинок.

Заміський будинок Марічки Падалко

За словами популярної телеведучої з приходом пандемії вони майже повністю перебралися до заміського будиночку.

Журналістів до себе додому зірка плюсів ніколи не запрошувала, але з огляду на те, що жінка активно спілкується з підписниками в соціальній мережі Instagram, можна скласти приблизну картину того як виглядає її домівка.

Будинок знаходиться біля невеличкого лісу. Там журналістка активно відпочиваєте займається спортом. Двоповерхова будівля виконана у “сільському” стилі, адже повністю оббита деревом.

Всередині домівка також не відрізняється за стилем: біла кухня нагадує минуле століття, а в інтер’єрі домінують дерев’яні елементи.

На подвір’ї у родини багато зелені та достатньо рростору.

Плюси та мінуси

Нещодавно Марічка вирішила порахувати плюси та мінуси життя у місті та за містом. І судячи з усього більше їй подобається жити у місті.

Адже не дивлячись на те, що заміське життя є ідеальним для новонароджених і дуже екологічне, Марічка підкреслює,  що у місті ви завжди отримуєте необхідну допомогу, усе під рукою, менше прибирати, а діти не залежать від вас логістично. Однак про життя у місті Марічка також розповіла дещо негативне: вона не забула ні про пробки, ні про галасливих сусідів, ні про метушню на вулиці.

Але не дивлячись на усе вищевказане, Марічка завжди обирає відпочинок за містом на вихідні, канікули та період пандемії. Адже немає нічого кращого, ніж мати можливість подихати свіжим лісним повітрям.

Схожі статті