Соліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин став жертвою проблем з грошима: довелося відмовитися від майна

Зірки продовжують скаржитися на доходи та їх розміри.

В українському шоу-бізнесі зараз панує неймовірно цікава мода — скаржитися на фінансовий стан справ. Тому глядачі вітчизняного телебачення вимушені дивитися, як жалкуються та бідкаються зірки, які при цьому мають змогу навідуватися до світських заходів та пишно справляти ювілеї.

Фінансові проблеми у зірок

Наприклад, нещодавно Оля Полякова бідкалася, що немає змоги заробити через карантинні обмеження і відчуває на собі серйозні проблеми з грошима. Однак, співачці це не завадило з’їздити у відпустку у цьому році аж 4 рази. У січні вона справила свій день народження на Мальдівах, а вдома пишною світською вечіркою.

Сніданок сімейства Полякових по-турецьки.

До того ж останній її візит до Туреччини включав all inclusive: двоповерхова вілла, пишні столи, які ламалися від кількості страв та берег теплого моря.

Так само Віктор Павлік та його молода вагітна дружина Катя в інтерв’ю пригадали, що страждають від безгрошів’я. Тим не менш, зірка подарував дружині новенький автомобіль з салону, а сама Катя активно їздить до Єгипту.

Фінансові проблеми Валерія Харчишина

Чого не скажеш про Валерія Харчишина, який здається дійсно постраждав від безгрошів’я. У рамках телепрограми “Світське життя” фронтмен групи “Друга ріка” розповів Катерині Осадчій , що був змушений продати один автомобіль, і навіть відмовитися від деяких продуктів, які вживав раніше. Наприклад, співак майже повністю відмовився від вина.

До речі, у цьому році музичний гурт, який очолює Валерій Харчишин святкує ювілей — 25-річчя свого існування. До цього учасники колективу ніколи не святкували день народження проекту.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.