Молода та прекрасна Оля Полякова: в мережі з’явилися архівні фото співачки, які змінюють уявлення про неї

Усі звикли бачити її епатажною та гуморною, але вона не завжди була такою.

Шлях Олі Полякової до слави не був простим. Вона наздоганяла перший ешелон шоу-бізнесу понад 10 років, а коли в кінці кінців застрибнула у нього, то відчула на собі усю несправедливість світу.

Перше у було те, що її просуває чоловік. Не дивно, адже ніхто не знав, який шлях їй довелося пройти до своєї мрії.

Вродлива і невідома

Оля з самого дитинства мріяла стати співачкою і коли підвернулася можливість, вона одразу ж нею скористалася. Її дядько, який робив ремонт студії для піар-компанії, попросив у продюсерки взяти Олю, як проект. Та подумала і зважилася на такий крок.

Полякова має відмінну фігуру
Оля Полякова

Зараз жінка згадує що витратила на Олю майже 120 тис. доларів, а повернула назад лише 20 з них. Тобто проект був провальним. Вони працювали разом декілька років. Співачка отримувала мізерні гонорари. Втім, сама праця з цією піар-компанією зробила їй величезний подарунок долі — зустріч з Вадимом Поляковим.

Співачка одразу ж захопила увагу бізнесмена і він не роздумуючи покинув дружину та одружився на молодій виконавці. Після весілля Оля розірвала контракт та почала власний шлях.

Архівні фото співачки

Журналісти програми “Зірковий шлях” опублікували на офіційній сторінці телепередачі в соціальній мережі Instagram архівну фотографію співачки, на якій вона постала в абсолютно іншому амплуа.

Деякі користувачі мережі побачили неймовірну схожість з її донькою Марією Поляковою, а інші, натомість, побачили в ній Оксану Марченко.

Схожі статті