Тендітним донькам Валерія Меладзе “дісталося” через його роман на стороні: жорстокість зіркового батька

Нещодавно колишня дружина Валерія Меладзе розповіла в інтерв'ю, як її доньки впоралися зі зрадою батька.

Глядачі впродовж довгих років спостерігали за тим, як Валерій Меладзе живе на дві родини. Про роман Альбіни Джанабаєвої та співака стало відомо ще в 2001 році, коли в нього народилася донька Аріна. Однак, Ірина Меладзе не приймала ніяких рішень, очевидно довіряючи чоловікові.

Валерій Меладзе вперше показав старшого сина від Альбіни Джанабаєвої.
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

А через декілька років в нього вже народився син від коханки. Десятиліття виконавець витратив на те, щоб покинути одну родину і стати повноцінним батьком для іншої. Нещодавно Ірина Меладзе  розповіла, як це відобразилося на трьох доньках артиста.

Як реагували Інга, Аріна та Софія?

Ірина Меладзе розповідає, що їй було неймовірно важко пояснити дівчатам, як так сталося, що батька більше немає вдома. Але згодом вона зрозуміла, що найкращою поведінкою у цьому питанні буде абсолютна чесність. У той час преса не щадила родину і дівчата все одно дізнавалися усі деталі брудного роману та скандалу навколо них.

Ірина Меладзе в інтерв’ю з Агатою Муценіце розповідає про розлучення.

“Історії “тато поїхав на гастролі і скоро приїде” – всі ці казки тільки спочатку працювали, а потім ні. Коли діти стали старшими, я пояснювала свою позицію, розуміла, що всі травми у нас з дитинства, тому треба пояснювати кожен свій крок, що ти робиш і чому ти це робиш. Старшій дісталося, їй я багато пояснювала”, — розповідає екс-дружина Валерія.

Зараз Ірина розуміє, що обрала найкращий шлях до сердець своїх дівчат. До речі, усі троє досі не розмовляють з Альбіною Джанабаєвою, хоча з батьком вже знайшли спільну мову і проводять разом час.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".