Дочка Алли Пугачової Ліза Галкіна вразила зовнішньою схожістю з Христиною Орбакайте: природа не відпочила

Максим Галкін поділився новими кадрами зі своєю улюбленою дочкою від Алли Пугачової Лізи, в якій фанати роздивилися схожість з Христиною Орбакайте.

Сімейство Пугачової і Галкіна є одним з найбільш обговорюваних на просторах СНД-шного шоу-бізнесу. Спочатку причиною такої популярності їх пари стала велика різниця у віці. Алла Борисівна старша за Максима на 27 років, тому публіка була впевнена, що їх роман не переросте в щось серйозне і вже тим більше довгограюче.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Незважаючи на все це, ось уже майже 20 років Примадонна і Галкін разом, 10 з яких вони офіційно одружені, а у 2017-му подружжя скріпило свій союз вінчанням. Але найяскравішим доказом щирості їхнього кохання стала поява на світ чарівних двійнят Лізи і Гаррі. Дітей виносила і народила сурогатна мати, тоді як їх біологічними батьками є Алла і Максим.

Гаррі та Ліза Галкіни
Гаррі та Ліза Галкіни

Всією своєю великою і дружною сім’єю вони живуть у справжньому заміському замку, який знаходиться в підмосковному селі Грязь. Чого в їх маєтку тільки немає — два десятка житлових кімнат, вантажний ліфт, власний паркінг, оранжерея і сад, студія звукозапису, басейн, спортзал і навіть концертний зал.

В Інстаграмах Пугачової і Галкіна регулярно з’являються теплі домашні кадри, але особливо часто радувати шанувальників любить Максим. На цей раз він поділився з підписниками серією знімків з Лізою, яка позує в променях сонця під час стрибків на батуті.

“Сонечко”, — ніжно підписав кадр люблячий батько.

Коментатори вже за усталеною традицією похвалили Аллу Борисівну з чоловіком за чудове виховання дітей, а також відмітили схожість Лізи з Христиною Орбакайте, старшою дочкою Примадонни:

  • “Ну що за дівчинка, така гарна”;
  • “Яка красуня! Їй треба моделлю бути”;
  • “На маленьку Христину схожа”;
  • “Щастя татове і мамине”;
  • “Промінчик щастя! Дуже на Христину схожа!”;
  • “Посмішка як у Алли!”, — пишуть фоловери.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Більше цікавого про життя знаменитого сімейства дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті