Вже не онкохвора ведуча Яніна Соколова розповіла, як хворих на рак обманюють у лікарнях: беруть хабарі

Яніна Соколова - українська зірка інтерв'ю, яка у житті перенесла непросте випробування. У молодому віці ведуча дізналася, що має захворювання на рак...

У 2019 році ведуча “5 каналу” Яніна Соколова повідомила своїм прихильникам новину: 7 місяців боролася з онкологією. Журналістка повністю втратила волосся, брови, але свою передачу продовжувала вести і витрачала години на грим.

Яніна Соколова
Яніна Соколова. Фото взято на просторах мережі.

Коли Яніна дізналася про захворювання – у неї був шок. Вона не уявляла, як їй бути публічною особою та лікуватися від онкології. Та Соколова взяла сильне рішення: нікому не казати про хворобу. Вона найняла гримера, який приводив її до ладу вдома. Нікому більше не дозволено було торкатися волосся чи обличчя журналісти.

Лікувалася в Україні жінка і її стан нашої медицини просто шокував.

Під час захворювання Яніна зіштовхнулася не просто з поганим обслуговуванням, а й з корупцією у наших лікарнях. Про це вона навіть зняла міні-репортаж.

Журналістка дізналася, що в нашому Інституті раку при колишній завідуючій гроші, що мали йти до пацієнтів, осідали у кишенях корупціонерів. Зокрема, яловичину закупали по 225 грн/кг, що вдвічі дорожче, ніж у столичних супермаркетах. Крім цього виявилося, що у лікувальному закладі навчилися обходити систему прозорих закупівель.

Закупівлі проводилися по так званих “схемах”.

Замість того, щоб проводити тендер на крупну суму офіційно через систему ProZorro, потенційні постачальники “розбивали” кошторис на дрібні частини для того, щоб укласти прямий договір.

Так само, в обхід системи інститут закуповував і ліки…

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.