Катя Павленко з “Go_A” прокоментувала “роман” з переможцем Євробачення: “Я не буду влазити в ці стосунки”

Катя Павленко нарешті дала коментар стосовно чуток навколо їхнього "роману" з Даміано Давидом.

Ні для кого не секрет, що головною “парою” на цьогорічному Євробаченні стали Катя Павленко та Даміано Давид. Молоді виконавці неодноразово показували свою прихильність одне до одного. Втім, як виявилося пізніше, у гарячого італійця вже є дівчина. Що говорить Катя Павленко про нового друга і як пояснює чутки навколо їхніх стосунків? Усі деталі в статті.

Катя Павленко не буде лізти у чужі стосунки

Катя Павленко і Даміано Давид.

Усі помітили прихильність Даміано до Каті Павленко. Вони часто знаходилися поруч, а після перемоги Maneskin у конкурсі, рокер сам розповів, що його фаворитом на Євробаченні була саме українка Катя.

Молоді люди активно спілкувалися за кулісами, а наша прелставниця навіть вчила Даміано співати по-українськи.

Не тільки в мережі обговорюють дивну та потужну хімію між артистами. Катя Павленко зізналася в інтерв’ю Катерині Осадчій в тому, що навіть спільнота Євробачення вже одружила їх. Однак, вона завірила, що у Даміано вже є супутниця і вона не стане лізти у ці стосунки. Коментар доволі двозначний. Катя наче натякнула, що між нею та солістом рок-групи дійсно є романтичні почуття, які просто не отримають продовження.

Нагадуємо, що нещодавно журналістам таки вдалося дізнатися, хто же є таємничою дівчиною красеня — італійця.

Джорджія Солєрі.

Нею виявилася італійська модель Джорджія Солєрі. Дівчина володіє апетитною зовнішністю та сталевим характером. Зірка підтримує фемінізм і не надто бажає афішувати свої стосунки з музикантом. Втім, інформація про дівчину швидко поширилася мережею і зараз пара не настільки активно захищає особисте життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.