Самотня Леся Нікітюк потайки придбала коштовні обручки: невже телеведуча забралася під вінець?

Чому Леся Нікітюк пішла на такий та що це означає? Деталі у статті.

Найбільшою мрією шанувальників відомої української телеведучої Лесі Нікітюк є її заміжжя. Спокуслива білявка вже довгий час залишається самотньою. Принаймні, вона так стверджує. Іноді до мережі потрапляють деякі відомості про її бойфрендів. Втім, офіційного підтвердження вони не отримують, але і Нікітюк продовжує приховувати всіх і вся.

Лесі Нікітюк та коштовні обручки

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому Леся показала дві коштовні обручки, одна з яких була посипана блискучим камінням.

Скріншоти сторінки української телеведучої Лесі Нікітюк.

Телеведуча попросила своїх  підписників не розповідати про це її мамі Кет і додала, що вона приховала цю публікацію від батьків.

Можна тільки уявити, наскільки були схвильовані підписники зірки. Втім, дуже скоро з’ясувалося, що обручки були призначені для її батьків, які вчора святкували річницю весілля. Згодом, вона опублікувала світлину, на якій її батьки постали вже з цими самими обручками, ніби хизуючись на камеру подарунком. Ні для кого не секрет, що знаменитість обожнює своїх батьків і намагається всіляко їх радувати.

Що ж стосується особистого життя Лесі, чоловік в неї так і не з’явився.

Нагадуємо, що декілька років тому, Леся Нікітюк розповідала про те, що в неї є любовні стосунки з сусідом по багатоповерховому будинку. Пара навіть збиралася одружитися, але в якийсь момент з’явилася новина, що телеведуча переживає важкий розрив. Хто цей таємничий чоловік і чому пара вирішила розійтися досі невідомо.

Схожі статті