Суддя шоу “МастерШеф” Ліза Глінська офіційно наречена: хто щасливий майбутній чоловік? Це не Ярославський

Ліза Глінська порадувала підписників чудовою новиною. Шеф-кухар виходить заміж вдруге!

Переможниця другого сезону “МастерШеф”, засновник і викладач кондитерської школи “GL”, а також кулінарний експерт в українських телешоу, 37-річна Ліза Глінська вже була заміжня, але відносини з чоловіком не склалися після втрати їхньої спільної дитини. Досить довго вона залишалася самотньою, чим провокувала чутки про романи з відомими чоловіками. Як наприклад, з Ярославським, якого також підозрюють в романтичних стосунках з Ольгою Мартиновською.

Заручини Лізи Глінської

Кондитер і екс-суддя “МастерШеф. Професіонали” на популярному телеканалі “СТБ” Єлизавета Глінська оголосила про заручини з коханим. Радісною новиною вона поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, опублікувавши знімок з обручкою  на безіменному пальці. Судячи з геолокації, пропозиція руки і серця коханий Глінської зробив на відпочинку в Домінікані.

“Як думаєте, що я відповіла?”, – підписала знімок Ліза.

Відомо, що обранця Лізи Глінської звуть Максима Большакова. Раніше в інтерв’ю журналістам знаменитість зізналася, що чоловік її давній друг і вони знайомі вже 20 років.

“Є сім’я, є хороші відносини. Якось описувати це ще, щось ще про це говорити не хочу. Я не знаю, все добре, все, напевно, видно по мені. Я щаслива і хочу, щоб так залишалося”

За словами Лізи, вона прекрасно спілкується з сином свого чоловіка. Вони живуть утрьох, як родина.

Нагадуємо, що у 25 років Глінська втратила дитину. Під час пологів у Лізи відкрилася внутрішня кровотеча. Через помилку лікарів дитина народилася мертвою, після цього знаменитість розлучилася з чоловіком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.