Валерій Меладзе з крихітною донечкою на руках замилував мережу: Альбіна Джанабаєва знала за кого боролася

Валерій Меладзе показав, як взаємодіє з крихітною Агатою.

У квітні у Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе народилася третя спільна дитина – дівчинка, яку назвали Агатою. Артисти не приховують, що їм важко даються безсонні ночі і турбота про дитину, однак все одно вони відчувають себе дуже щасливими.

Легендарний батько Валерій Меладзе

Сьогодні екс-учасниця музичного гурту “ВІА Гра” поділилася з підписниками власного мікроблогу на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм  смішним відео.

Зірка, яка постала в бежевому спортивному костюмі і окулярах-авіаторах, повернула камеру на себе і звернулася до шанувальників.

“Всім привіт! Зовсім нещодавно Валерій Меладзе отримав нагороду “Легенда російського шоу-бізнесу”. Завжди було цікаво, як живуть легенди, куди вони ходять, що вони бачать, про що вони думають … ” — сказала Альбіна Джанабаєва.

Після цього співачка показала свого чоловіка, який відправився на прогулянку в білій футболці і чорних шортах. Той тримав на руках Агату і ніжно заколисував її, а потім запитав кохану дружину, коли ж вони будуть її годувати.

Валерій Меладзе та його дружини
Валерій Меладзе та його дружини

Нагадаємо, що свою третю вагітність Альбіна Джанабаєва приховувала практично до останнього місяця. Лише в кінці терміну вона розсекретила своє цікаве положення, поділившись в своєму Instagram кадром з фотосесії, на якому вона була зображена з округлим животом. Зірка влаштувала спеціальну фотосесію, вирішивши поділитися радісною новиною зі своєю аудиторією.

До слова, крім двох синів від Альбіни у Валерія Меладзе також є три дочки від першого шлюбу з першою дружиною Іриною. Пара розлучилася в 2014-му, хоча про розпад сім’ї співака стало відомо ще за два роки до цього. Подружжю вдалося розійтися без скандалів – більш того, після розставання Ірина досить тепло відгукувалася про колишнього чоловіка.

Схожі статті