72-річний Валерій Леонтьєв переніс 2 складні операції: перестав з’являтися на публіці через невдалу пластику

Відомий російський співак Валерій Леонтьєв перестав з'являтися на публіці через проблеми зі здоров'ям. За останні півроку артист переніс дві операції.

Як повідомляють ЗМІ, 72-річний Валерій Леонтьєв взимку займався відновленням хворих колін, які він пошкодив ще давно під час виступів, виконуючи складні танцювальні рухи. Спочатку постраждала одна нога, а потім і друга. Старі травми не пройшли безслідно, а їх наслідки і досі позначаються на житті зірки.

Нещодавно герой нашої сьогоднішньої статті переніс нову операцію, викликану проблемами з очима. Подейкують, що через невдалу пластику виконавець не міг до кінця закривати повіки, що супроводжувалося безліччю проблем, включаючи безсоння і сухість поверхні очей. Через це Леонтьєв не може в повній мірі відпочити після гастролей, що в цілому негативно позначається на здоров’ї.

Валерій Леонтьєв на сцені
Валерій Леонтьєв на сцені

Настільки незвичайна особливість змусила Валерія внести корективи в свій райдер – надавати йому найтемніші гримерки і номера в готелях, щоб через вікна не проходили промені денного світла.

За словами зіркового промоутера Сергія Лаврова, Леонтьєв в житті дуже скромна, ввічлива і невибаглива людина. Тому по райдеру, крім перерахованого вище, він просить для себе лише теплу машину і стейки на обід.

Валерій Леонтьєв
Валерій Леонтьєв

До речі, не так давно шанувальники переймалися здоров’ям кумира через чутки про важку хворобу, які спровокувало його стрімке схуднення. Втім, як виявилося, співак навмисно боровся із зайвою вагою, дотримуючись суворої дієти та щодня займаючись спортом. Так Валерію вдалося схуднути на цілих 8 кілограмів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.