Вагітна Наталія Мосейчук показала круглий живіт: до останнього приховувала своє материнське щастя (ФОТО)

Зірка телеканалу 1+1 Наталя Мосейчук в кадрі сувора і серйозна, але поза камерами вона перетворюється на люблячу дружину і ніжну маму.

Наталія Мосейчук – одна з найвідоміших телеведучих України. Її батьки зі світом ТБ не пов’язані, а свою кар’єру вона розпочала на невеликому житомирському каналі. На “плюси” героїня нашої сьогоднішньої статті прийшла у 2006-му.

Спочатку вона вела програму ТСН, але зараз Наталя – чи не єдина жінка в сфері політичних ток-шоу, яка до того ж не боїться різких і правдивих висловлювань, за що глядачі її і люблять. Але тільки на екрані Мосейчук залізна леді, в реальному житті вона зовсім іншого характеру людина. І не в останню чергу тому, що кохана і щаслива.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Вперше під вінець журналістка пішла ще в студентські роки. Особистість екс-чоловіка вона не розкриває і категорично уникає питань на цю тему, але точно відомо одне – в тому шлюбі у неї народився старший син Антон.

Наталія Мосейчук з старшим сином
Наталія Мосейчук з старшим сином

Справжнє жіноче щастя Наталі подарував другий чоловік – фінансист Ілля, якому вона в 2012 році народила сина. Про вагітність Наталії знало тільки її близьке оточення, причому їй до останнього вдавалося так вміло приховувати факт свого “цікавого положення”, що навіть найдопитливіший глядач нічого не запідозрив.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

Лише на останніх термінах Мосейчук поділилася з публікою радісною новиною, а також в інтерв’ю розповідала, як на це відреагували її улюблені чоловіки:

“Син відразу ж став підбирати малюку ім’я. А оскільки напередодні дивився фільм “Один вдома”, придумав: “Якщо буде хлопчик, назвемо його Кевін – як головного героя”. На що чоловік відповів: “Кевін Ілліч? Дуже добре звучить!”.

Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином
Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином

До речі, хлопчика назвали не Кевіном, а Матвієм.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.