Як склалося життя помічниці Вірки Сердючки Гелі, яка вела важку боротьбу за свою кар’єру та власне життя?

Як тепер диве вірна помічниця Андрія Данилко Геля?

Усім відома українська актриса Радміла Щеголева вперше за довгий час дала інтерв’ю. І зробила вона це журналістам програми “Життя відомих людей”.

Хвороба та тривала реабілітація

З самою успішною її роллю помічниці Вірки Гелі їй довелося попрощатися через поганий стан здоров’я. Буквально за декілька місяців до її прощання з проектом їй вирізали апендицит. Операція пройшла відверто погано. Жінка була вимушена виступати за допомогою знеболювальних препаратів, які не діяли. Саме тому Радміла покинула проект. Реабілітацію пішов рівно рік.

“Мені намагалися поставити діагноз, я витратила всі гроші, які відклала за два місяці. Лежала і думала, що якщо писати заповіт, то нікому. Інтуїтивна жага до життя вивела мене на якийсь правильний шлях”, – розповіла актриса.

Радміла Щеголова

Але за чорною полосою не примінено йде біла. Згодом вона зустрілася з майбутнім чоловіком  Андрієм Гладенко. Пара одружилася, коли Радміла була вагітна. Актриса стала мамою в зрілому віці. Першу дитину Радміла народила в 41 народила, другого в 43. До 40 років вонв належала собі і розпоряджалася своїм часом. Щеголева показала синів: з ними і чоловіком вона живе в заміському будинку.

“Коли народилася друга дитина, я сказала чоловікові: якщо він не зніме дачу, я не виживу. Природа – єдине місце, де я виживаю, можу набратися сил і можу щось комусь віддати”, – пояснила актриса.

Для повного щастя актрисі необхідно хіба що цікава роль, а найголовніше у Радміли є. На превеликий жаль успішної кар’єри у неї так і немає. Вона не змогла стати зіркою кінематографу, як того бажала і насолоджується сімейним життям. Іноді зіркам доводиться робити вибір, і вибір Радміли очевидний.

Схожі статті