Що відомо про перший шлюб Камалії: чоловік легковажно впустив справжню зірку української естради

Камалія - найбагатша співачка, своїм прикладом демонструє, якою має бути сім'я, та мало хто знає, які випробування їй довелося пройти до зустрічі з Захуром.

Камалія та Мохаммад Захур щасливі у шлюбі. Бізнесмен, як справжній чоловік і будинок збудував, і нащадків по собі лишив. Не синів, а двох чудових доньок, але можливо все ще попереду у цієї родини.

Сама ж співачка підкреслює завжди, що попри статки виховує дівчат скромними, а чоловіка намагається в усьому підтримувати. Та виявляється, що до такого зразкового шлюбу в артистки вже були стосунки, про які вона воліє багато не говорити.

Родина Камалії
Родина Камалії

Наталія Шмаренкова та чоловік-альфонс

З ростом популярності Камалії, лише близькі та друзі пам’ятають, як насправді звали співачку на початку кар’єри. Її справжнє ім’я – Наталія Шмаренкова. Про минуле своєї зіркової доньки розповіла її мама Інна Петрівна.

Інна Петрівна Шмаренкова

Жінка дуже пишається здобутками та творчістю своєї доньки. Втім, згадує, як не просто могла скластися доля Камалії, обери вона не Захура.

Виявляється у дівчини був кавалер, від якого вона була у захваті. Не подобався хлопець лише матері. Інна Петрівна одразу помітила, що обранець дитини – замкнутий у собі. Ще їй не сподобався його погляд.

Представився екс-коханий Камалії юристом. Згодом виявилося, що його справа багато коштів не приносить, а все додому, навіть одяг купує донька Інни Петрівни. Стосунки обірвалися тоді, коли обранця і потенційного чоловіка Наталії Шмаренкової побачили з іншою.

Зірка була у депресії, але згодом знайшли сили знову творити та співати.

Схожі статті