Анастасія Приходько наважилася на відвертість: зірка розповіла чесно про стосунки з Костянтином Меладзе

Анастасія Приходько після зізнання Ані Лорак не стала розповідати про свої стосунки з братами Меладзе. Про скандал почали забувати, але Настя повідала історію.

Анастасія Приходько тривалий час співпрацювала з братами Меладзе. З Костянтином створювалися композиції, а з Валерієм записала спільний хіт.

Анастасія Приходько виконує хіт з Валерієм Меладзе

Коли після того, як на програмі “Судьба человека” з Борисом Корчевніковим Ані Лорак розповіла про те, що Костянтин пропонував їй розширити спектр стосунків, Приходько вирішила не засуджували Меладзе.

Ані Лорак була абсолютно щира перед камерами.

Та виявляється, для Насті взаємини з Костянтином Меладзе все ще лишаються болючою темою. У програмі “Слава+” співачка привідкрила завісу.

Зірка наголосила, що Євробачення, яке вона пройшла з Костянтином Меладзе, для неї стало справжнім пеклом. Та всім своїм болем артистка все одно не готова ділитися:

“Я розповім, коли я вже буду в похилому віці. Тому що зараз це все розцінять як хайп. А ось коли всі зрозуміють, що ні піаритися, ні хайпувати я не хочу, тоді усвідомлять, що сказане — правда. Мені було дуже боляче і дуже прикро… Це болюча для мене тема”, — заявила співачка.

Нагадаємо, що окрім Ані Лорак заявила про харасмент з боку Костянтина Меладзе ще й Оля Полякова. Співачка підтримала свою колегу та щиро сказала, що вірить кожному слову поп-діви, адже і сама ледь не опинилася у схожій ситуації.

Зазначимо, що й інші учасниці гурту ВІА “Гра” розповідали, що умови роботи у колективі райськими назвати не можна було ні тоді, ні зараз.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.