Олександр Пономарьов обійняв на прощання сина та заявив, що покидає країну: не має наміру повертатися

Олександр Пономарьов, який присвятив свою відпустку відпочинку з сином повідомив, що поїздка добігає кінця.

Останнім часом Олександр Пономарьов особливо часто проводить вільний час зі своїм молодшим сином Сашком. Чоловіки схожі одне на одного наче дві краплі води не тільки за зовнішністю, але й за характером. Тому не дивно, що знаменитість так легко знаходить спільну мову зі спадкоємцем. Нещодавно співак влаштував собі та своєму сину відпустку у Грузії, де зіркова родина провела доволі багато часу. Подорож вийшла якісною, багатою на враження та емоції.

Обійми з сином на прощання

Не так давно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій він постав поряд із сином на фоні сонця, яке заходить і дарує останні яскраво-червоні промені.

Зірковий батько обійняв свого сина і повідомив у дописі, що їхня подорож добігає кінця, і скоро вони повертатимуться до України. Варто відмітити, що шанувальники творчості співака почали дякувати його за те, що він постійно показував, як вони розважаються у Грузії, адже після цього велика кількість людей вирішило навідати саме цю країну.

Судячи з усього, Олександр Пономарьов вже не скоро повернеться у ці місця. Згодом виконавець показав, як вони разом з сином вже опинилися у басейні у власному будинку. Зазначимо, що спадкоємець артиста з великим задоволенням бере участь у його публічному житті і знімає різного роду відеоролики.

Сподіваємося, батько з сином добре відпочили і готові дарувати нові враження шанувальникам.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.