Колишня дружина Потапа Ірина Горова публічно осоромилася на концерті Наді Дорофєєвої: “Хто помітив?”

Ірина Горова оконфузилася перед аудиторією, але не втратила обличчя.

За ці 15 років колишній дружині Потапа та матері його єдиного сина Андрія Ірині Горовій вдалося перетворитися зі звичайної киянки у справжню світську левицю. Жінка завжди проявляла стійкість та характер у бізнесі, і домоглася хороших результатів раніше за Олексія Потапенко. Але завдяки тандему з ним, вона опинилася у першому ешелоні українського шоу-бізнесу та підприємництва. Втім, навіть з такими бізнесвумен іноді стаються конфузи. Головне, не те що сталося, а як це подали публіці.

Конфуз Ірини Горової

Нещодавно 43-річна співзасновник продюсерського центру Mozgi Entertainment, CEO і генеральний продюсер групи компаній MOZGI GROUP Ірина Горова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка була зроблена на концерті Наді Дорофєєвої, яка є її підопічною.

Жінка була одягнута у звичайний білий топ та чорні брюки, а у якості аксесуару обрала сумку з принтованим текстом. Судячи з усього, жінка помітила опечатку на продукті лише після публікації фотографії, але зробила вигляд, що так було задумано.

Ірина пожартувала з тексту, який був написаний на сумці та запитала у підписників, чи помітили вони помилку.

Нагадуємо, що Олексій Потапенко та Ірина Горова офіційно розлучилися у 2013 році. Однак, подружжя запевняє що їхні стосунки припинилися набагато раніше і 2 роки до офіційного розриву вони не жили в одній квартирі. Це повністю виключає можливість того, що Потап зраджував їй з Настею Каменських. Втім, варто віддати належне Горовій, яка захищала чоловіка і запевняла, що він не здатний на зради вже тоді, коли пара не була разом.

Схожі статті