Місяць без Володимира Меньшова: як зараз живе його родина і чому Віра Алентова відважилася вийти на сцену

Легендарного радянського режисера Володимира Меньшова не стало 5 липня. Як пережила горе його родина?

Володимир Меньшов – відомий режисер, ім’я якого звучало навіть у Голівуді. “Москва сльозам не вірить” стала оскароносною картиною. Його дружина Віра Алентова зіграла головну роль.

Володимир Меньшов з родиною
Володимир Меньшов з родиною

5 липня зупинилося серце легенди. Ще у червні чоловік захворів на коронавірус. Організм не впорався із підступним недугом. У лікарню потрапила і його обраниця Віра, але її врятувати вдалося.

Як живе родина зараз?

Ще не минуло 40-ка днів з моменту смерті режисера. Родина потроху повертається до звичного життя. Звісно, пам’ять про голову сімейства буде жити вічно.

Стало відомо, що Віра Алентова вже готується до роботи у театрі. Вона зіграє у двох спектаклях у Москві 11 і 12 серпня. Російські ЗМІ пишуть, що жінка тривалий час вагалася, але згодом дала позитивну відповідь. Що ж, зараз родині кожна копійка важлива.

Донька Юлія взагалі відправилася мандрувати. На свій День народження акторка вирішила поїхати геть з російської столиці та провести час зі своїм чоловіком та дітьми. Дуже великий стрес перенесла зірка: вона ледь не лишилася обох батьків в один день, бо Вірі Алентовій стало настільки погано 5 липня, що її забрали у реанімацію. На щастя, акторку поставили на ноги і вона навіть прийшла на церемонію прощання зі своїм коханим.

Зараз Юлія Меньшова насолоджується тихим спокоєм, але батька все одно забути не може.

“Їхати. Їхати далеко. Довго. Найкраща медитація”, – підписала кадри з поїздки Юлія.

Схожі статті