Оля Полякова востаннє вийде на сцену зі своїм яскравим шоу: Суперблондинка добилася у кар’єрі всіх висот

Неймовірно: Оля Полякова оголосила про своє останнє шоу. Що планує зірка робити без свого епатажного образу?

Оля Полякова багато років виступає на сцені. Її образ Суперблондинки та Королеви Ночі став одним з найвпізнаваніших, але з ними доведеться розпрощатися. Абсолютно серйозно про це заговорила співачка на своїй сторінці в Інстаграмі.

“Незвичайний буде цей пост. Як ви пам’ятаєте… в київському Палаці Спорту я в останній раз представлю шоу “Королева Ночі”!”, – написала зірка.

Як Оля Полякова стала “Королевою ночі”?

У 2018 році в артистки виходить однойменний хіт “Королева ночі”, де оспівується доля сильної жінки, яку зрадили, але вона рук не опускає. Згодом режисер, який тривалий час працював з Олею, створив шоу-портрет, де кожен його елемент базувався на особливостях характеру співачки.

Оля Полякова

Під час концертної програми використовувалися спецефекти, трюкові номери, хореографічні, часто зірка змінювала костюми.

Чому Оля вирішила покинути свою “Королеву ночі”?

Артистка заявила, що востаннє вийде на сцену у цьому образі та з цим шоу у жовтні цього року, але кар’єру на паузу ставити не збирається. Зараз вона з командою шукає нового витку своєї творчості.

Порадитися співачка вирішила з прихильниками. Полякова розповіла, що хоч її пісні і можуть здаватися простими, але всі вони знаходять відгук у її власному характері та її прихильниках. Втім, Оля пам’ятає, що фанати бажали більше бачити у репертуарі ліричних пісень.

Поп-діва зазначає, що хоче аби кожен на її концерті міг знайти у творчості своє відображення.

Схожі статті