Син Тіни Кароль був ізольований від батька: поп-діва розповіла, навіщо пішла на такий відчайдушний крок

Тіна Кароль досі не може забути свого коханого чоловіка Євгена Огіра. Вона поділилася подробицями життя з ним.

Тіна Кароль у 2013 році поїхала у Запоріжжя виступати на концерті і вже там, далеко від свого обранця дізналася страшну новину: Євгена не стало. Співачка плакала прямо на сцені, фанати подумали, що так вона по-новому переживає пісню “Више облаков”, але прихильникам було не відомо, чому насправді сльози на очах у зірки.

Тіна Кароль

Тіна не хотіла, аби у перші дні кончини її чоловіка, хтось знав, що його немає у живих. Вона вірила, що так дозволить коханому легше відійти на той світ.

Тіна Кароль

Євгена в останні дні не бачив і його син. Кароль розповіла, що їй довелося ізолювати дитину від батька. Поп-діва згадувала, що дуже тяжко її коханий доживав. У нього віднімалася рука і були проблеми зі свідомістю. Веніаміну було на той момент лише 5 років.

Артистка згадує, що попри все Євген намагався працювати і він не вірив, що скоро кінець. Коли Тіна бачила, що чоловіку стає геть зле навіть забирала у нього телефон. Співачка казала: сина перед смертю коханий не побачив. Тим не менш, знаменитість не раз казала, що її дитина батька шанує і пам’ятає.

У дні, коли доля чоловіка поп-діви стала очевидною, їй казали, аби скоріше писали заповіт. Втім, зірка розсудила по-своєму: вона вважає, раз він самостійно не прийняв такого рішення, то вона не в праві користуватися ситуацією.

Огіра не стало 28 квітня 2013 року. Кароль досі носить обручки та не прибирає портретів обранця у їх будинку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.