(Фото) Вагітна Настя Каменських засвітила круглий живіт: більше не рятують ні корсети, ні вільні сукні

Настя Каменських знову заінтригувала мережу дивною фігурою. Усі деталі в статті.

Останнім часом відомій українській співачці Насті Каменських вдається неабияк інтригувати публіку своїми фотографіями. Справа в тому, що фанати виконавиці все ніяк не дочекаються новини про її вагітність, а одяг та фігура Насті наче говорять про те, що вона знаходиться у цікавому положенні. Варто відмітити, що Потап та його зіркова дружина знаходяться у стосунках вже давно і поява малюка здається логічним розвитком їхніх відносин.

Корсети вже не рятують

Нещодавно Настя Каменських опублікувала нову фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Знімок був зроблений під час чергового концерту. А зараз знаменитість має можливість добрячи заробити і використовує її на всі сто відсотків. Тому після того, як Настя повернулася з відпочинку вона одразу ж повернулася до гастролей.

На фотографії добре видно, що співачка намагається максимально приховати область своєї талії. Вона то одягає пояси, то корсети, то взагалі повертається спиною до об’єктиву.

Звісно, від користувачів мережі така деталь не приховається. У коментарях можна знайти зауваження підписників про трансформацію фігури зірки.

Скріншот коментарі під публікацією Насті Каменських

Ще більш цікавий момент, що на вечірці Каті Осадчої з нагоди скорої появи малюка, усі подружки спробували на собі прикмету щодо поповнення в родині: випитИ з бокалу вагітної. Та здається, що Настя до цієї процедури не вдавалася, хоча неодноразово говорила, що дитину вона однозначно хоче.

Сподіваємося, що мрії Насті Каменських стати матерію стануть реальністю найближчим часом.

Схожі статті