Юлія Зайка показала, з ким жила увесь цей час: не Михайло Заливако, але також непоганий супутник життя

Юлія Бельченко показала, хто не дає їй сумувати вдома. Усі деталі в статті.

Юлія “Зайка” Бельченко стала єдиною фіналісткою шоу, яка не отримала троянду, але повернулася за бажанням Холостяка. І не дивлячись на скандальність дівчини та конфлікти навколо неї, їй вдалося полонити серця тисяч шанувальників, поки Михайло Заливако будував своє щастя з Анною Богдан.

Особисте життя

Однак, її особисте життя стало для неї справжнім випробуванням. Вона досі не налагодити романтичний аспект свого існування.

Так, нещодавно вона розірвала стосунки з чоловіком, з яким навіть не встигла стати парою офіційно. Причиною розставання стала його неповага до дівчини. Юлія дуже засмутилася, і розповіла підписникам, що не розуміє, що з нею не так. Вона вважає, що не вміє будувати стосунки і це великою проблемою для неї.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

З ким живе Юля Зайка?

Юлія Бельченко спокійно показує користувачам мережі, як виглядає її квартира і побут. Нещодавно вона познайомила користувачів мережі зі своїм улюбленцем, котом Марсіком.

Улюбленець Юлії Зайки Марсік

Кіт виявився тайської породи. Колишня учасниця “Холостяка” купила йому нові меблі, але здається, що він дійсно не надто вражений обновкою, яку підготувала для нього володарка.

Нагадуємо, що Юлія Бельченко та переможниця проєкту Анна Богдан зараз знаходяться у конфлікті. Обраниця Михайла Заливако відповіла на критику Юлії, коли на дівчину звалився хейт щодо фейкового весілля. Анна не приховувала, що чекала на момент, коли її відповідь буде доречною. Її суперниця ніяк не відповіла на цей крок, але можливо зрозуміла, що коментувати чуже особисте життя не добре.

Схожі статті