“Швидка допомога, адреналін…”: життя Влада Ями у небезпеці, а здоров’ям хореографа займаються лікарі

Життя Влада Яма опинилося в небезпеці. Що сталося з хореографом?

Ще вчора нічого не передвіщувало біди, а сьогодні з’явилася новина, що Владу Ямі була необхідна термінова допомога лікарів.

Все почалося з зустрічі з другом, з яким Влад не бачився протягом 20 років. Хореограф був неабияк радий посидіти з ними разом у ресторані, про що він розповів у своєму мікроблогу. Влад засидівся до глибокої ночі і пізно ліг спати.

Набряк Квінке

Однак, вже через годину він прокинувся через те, що йому давило на очі. Спочатку хореограф хотів самостійно дістатися до лікарні, щоб нікого не будити, але потім зрозумів, що йому гіршає і він не сяде за кермо.

Скиньте сторінки Влада Ями

Владу Ямі викликали швидку, яка одразу ж зробила укол адреналіну та антигістамінних препаратів. З’ясувалося, що це третій раз у житті знаменитості стається набряк Квінке, який насправді може коштувати життя.

Згодом з’ясувалося, звідки у танцюриста з’явилася алергічна реакція. У ресторані, де вечеряв хореограф у меню була вказана страва з додаванням карамелі, але натомість, туди додали меду. А Влад Яма має алергію на мед. Представники ресторану вже зв’язалися з хореографом і принесли свої вибачення.

Чоловік дуже засмутився не тільки через безвідповідальність працівників закладу, але й через те, що він вже за годину мав приїхати на зйомки. Судячи з того, що Влад з’явився у ранковому шоу без запізнень, він працював прямо під дією адреналіну та антигістамінніних препаратів. Мужності чоловіка можна лише позаздрити, адже в такому стані не кожен здатен навіть стояти на ногах. Тим паче у свято.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".