На батьківщині Дана Балана знайшли таємну обраницю артиста: модель-іноземка перевершила Тіну Кароль

Дан Балан — мрія багатьох жінок, тому не дивно, що він не самотній.

Не так давно українські глядачі і фанати шоу “Голос країни” серйозно розчарувалися. Справа в тому, що продюсери проєкту зізналися у тому, що роман Тіни Кароль і Дана Балана був створений штучно. І хоча артисти намагалмся уникати будь-яких  стверджень в інтерв’ю додо відносин між ними, це відкриття неабияк розлютило шанувальників, які сподівалися на абсолютно інші зізнання. Так, з’ясувалося, що Тіна Кароль не зрадила покійному чоловіку Євгену, а Дан Балан мав романи з іншими жінками.

Конкурентка Тіни Кароль

Молдавські та румунські ЗМІ вже не раз пробували розгадати: з ким у стосунках перебуває співак. У 2019 році стало відомо, що потенційною дівчиною Дана Балана може бути фолк-співачка з Болгарії на ім’я Андреа. Артист з нею навіть записував кілька треків. Білявка володіє неймовірною фігурою, довгим волоссям та неймовірно гарним обличчям.

Варто відмітити, що вона навіть декілька разів приїжджала до України, саме у той час, коли Дан Балан брав участь у зйомках шоу.

Поговорюють, що тоді ж рятувала від самотності молдавського мачо харківчанка на ім’я Анастасія. А з ким з них насправді крутив роман співак достовірно невідомо, і цілком можливо, що з обидвома дівчатами він знаходився у вільних стосунках.

Нагадуємо, що Тіна Кароль ні разу не підтверджувала стосунки з будь ким після смерті її чоловіка Євгена Огіра. Дан Балан також не надто балакучий стосовно особистого життя. Після розлучення з Еллою Крупеніною чоловік ховає потенційних обраниць від преси та всіляко намагається підтвердити статус ловеласа.

Схожі статті