Ксенія Мішина відгуляла гучне весілля: після примирення з Олександром Еллертом вразила мережу святом

Ксенія Мішина показала кадри з пишного весілля, про яке мріє ледь не кожна дівчина.

Після виснажливих зйомок на Україна має талант у ролі судді Ксенія Мішина відправилася на відпочинок з сином та ймовірно з екс-коханим Олександром Еллертом. Подейкують, що пара таки помирилася і закріпила успіх спільною поїздкою.

Ксенія Мішина відгуляла розкішне весілля

Тільки-но акторка повернулася додому, як Олександр Еллерт також засвітився у центрі Києва. Що ще раз доводить, що екс-пара таки проводила час разом.

А Ксенії Мішиній вдалося підняти настрій своїм фанатам ще однією подією. Акторка опублікувала відеоролики з весілля на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Одружилися друзі знаменитості.

Скріншот сторінки Ксенії Мішиної

Зірка запевнила, що через побачене розридалася. Душевні кадри дійсно можуть розчулити.

На превеликий жаль, Олександра серед запрошених не було помітно. Однак, це не означає, що його там не було. Адже як відомо глядачам, Ксенія та Сашко — великі конспіратори.

До речі, весілля було дуже стильним. Літні мотиви надзвичайно піднімають настрій в останні дні серпня, а образ нареченої лише підкреслює усю чарівність цього прекрасного періоду.

Нагадуємо, що Олександр Еллерт спричинив чутки щодо примирення з екс-коханою Ксенією Мішиною лише одним відеороликом. Справа в тому, що знаменитість вирішив доречним у річницю стосунків з акторкою опублікувати відеоролик з усіма романтичними моментами, які вони пережили разом. Таким чином він привітав кохану. Навіть Григорій Решетник відреагував на цей крок і заявив, що кохання переможе усе. Офіційного підтвердження стосунків не було від жодної зірки.

Схожі статті