Alyosha і Тарас Тополя святкують 11 років подружнього життя: як виглядають їхні діти та яким було весілля

Відомі українські виконавці Alyosha і Тарас Тополя зворушливо привітали одне одного з 11-ю річницею подружнього життя.

Стосунки Альоші і Тараса Тополі почалися з дружби. Як не дивно, але перший крок на зустріч коханню зробила саме співачка – вона діяла за покликом серця. В одному з інтерв’ю зірка розповіла, що ні до чого не схиляла коханого – вона просто відчувала, що має у всьому зізнатися. Поступово склалося так, що і Тарас відкрив свої почуття до неї.

На загальний огляд відносини пара не виносила декілька років, аби запобігти чуткам і наклепам. Відкрити правду фанатам Тополя і Alyosha вирішили через вагітність – щоб не виникало зайвих питань про батька дитини.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

Офіційними чоловіком та дружиною музиканти стали влітку 2013-го, коли вони вже були батьками свого первістка. Весілля відбулося через пару місяців після народження сина. Було воно таємним і досить скромним – у колі близьких людей, кожного з яких молодята дійсно хотіли бачити на святі. Драматизму Альоша додала під час церемонії – співачка що витримала паузу, перш ніж погодитися вступити у шлюб з Тарасом.

Весілля Alyosha і Тараса Тополі
Весілля Alyosha і Тараса Тополі

І хоча законним подружжям герої статті є лише 8 років, разом вони вже 11 років. У себе в Інстаграмі лідер гурту “Антитіла” опублікував зворушливий пост-привітання для коханої:

“Тепер вже наша 11 осінь разом. Кохаю!”, – написав Тополя під романтичними фото з Alyosha.

Коментатори привітали пару з річницею та засипали їх компліментами, адже вони є зразком сімейних стосунків. Альоша і Тарас жодного разу не виносили сварки з хати, а ще вони виховують трьох чудових дітей – синів Романа і Марка та дочку Марію.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Alyosha і Тарас Тополя з дітьми

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.