Вагітна Настя Каменских готується розповісти публіці про свій стан: тепер у родині Потапа все буде по-іншому

Настя Каменських натякнула на скоре поповнення у родині. Усі деталі в статті.

Про вагітність однієї з найпопулярніших українських співачок вітчизняної естради Насті Каменських вже підозрюють давно. Артистка помітно погладшала, має солідний животик і при цьому дійшла віку, в якому варто замислитися про нащадків. Не так давно і її коханий чоловік Олексій Потапенко говорив про те, що готовий стати батьком другої дитини, мовляв, хоче велику багатодітну родину.

Вагітна Настя Каменських готується до змін

Скріншоти особистої сторінки Насті Каменських

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася звернення Насті Каменських до своєї аудиторії. Співачка вирішила розповісти, що для неї осінь — це завжди трансформація та зміни. Зірка почала натякати, що на неї чекає новий етап у житті.

“Я стаю дуже сентиментальною, романтичною. Багато чого обдумуєш, хочеться йти вперед, продумуєш. Зміни приходять завжди восени. У мене особисто.”, – говорить співачка Настя Каменських.

Так, роздуми у голос співачки дуже нагадували натяк на майбутнє поповнення у родині. І хоча Настя запевнила, що ні до чого не хилить, складається враження, що це зовсім не так.

Нагадуємо, що відома та популярна українська співачка Настя Каменських та її колишній продюсер Потап одружилися у 2019 році київському лісі. Пара доволі довго приховувала свої стосунки і заперечувала можливість роману. Однак, згодом з’ясувалося, що справжнє весілля подружжя відбулося набагато раніше у Лас-Вегасі. Олексій Потапенко є син від першого шлюбу Андрій, Настя поки що тільки мріє про дітей. І поки фанати сподіваються на те, що у пари найближчим часом з’явиться маленький Потапенко, ті продовжують працювати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.