Потап зворушливо привітав сина з днем народження, а Каменських навіть не приєдналася: скоро народить свого

Український продюсер та реп-виконавець Потап зворушливо привітав сина з 13-м днем народження, але його дружина Настя Каменських до привітань не приєдналася.

Потап і Настя Каменських офіційно одружені з травня 2019-го. Втім, як вважає публіка, їхні відносини почалися ще задовго до цього, а від своєї колишньої жінки Ірини Горової Потапенко пішов саме до колеги по дуету.

Як би там не було, але після розлучення екс-подружжя продовжує разом працювати, дружити та виховувати спільного сина. До того ж Ірина гуляла на весіллі Олексія і Насті, що якнайкраще свідчить про добрі стосунки між нею та Потапом. І яким би сильним не було кохання Потапенко і Каменських, найбільше щастя реперу подарувала Горова, коли народила йому первістка – сина Андрія.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми Андрієм і Наталею (дочка Ірини від першого шлюбу)

Сьогодні, 6 вересня, хлопцеві виповнюється 13 років. З цієї нагоди Олексій опублікував у соцмережах спільне фото з дитиною та написав:

“13! Син! З днем народження тебе, малюк! Я тебе обожнюю! Тато”.

Коментатори приєдналися до поздоровлень та привітали зірку з іменинником, але серед них не виявилося Насті Каменських, яка для Андрія є мачухою. Сама вона матір’ю поки ще не стала, та не приховує, що мріє про це так само сильно, як і стати володаркою найпрестижнішої музичної нагороди в світі – “Греммі”.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

У мережі раз у раз співачку підозрюють у вагітності, знаходячи натяки на зростаючий живіт. Шанувальники мають надію, що у найближчому майбутньому Настя народить Олексію ще одного сина. Втім, ці чутки вона коментувати не поспішає, чим лише підігріває інтерес.

Все про історію кохання Потапа і Каменських у наступному відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.