Горбунов розсекретив ім’я молодшого сина, а Осадча у купальнику вперше показала фігуру після третіх пологів

Відомі українські телеведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов нещодавно стали батьками вдруге.

Молодшого братика своєму старшому сину Івасику Горбунов і Осадча подарували 19 серпня. Про вагітність ведучої програми “Світське життя” стало відомо в одному з випусків, коли Оля Полякова не посоромилася спитати у Катерини, чи то вона так щільно поснідала, чи живіт збільшився з іншої причини.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Не пройшло й місяця, як зірка продемонструвала у соцмережах фігуру після третіх пологів. Первістка вона народила ще у першому шлюбі з Олегом Поліщуком.

Так, у себе в Інстаграмі Катя Осадча розмістила декілька фото, на яких позує під час відпочинку в басейні на дворі власного дому у синьому купальнику з квітковим візерунком. На її обличчі нуль макіяжу, а волосся зібране в пучок.

“Продовжити собі літо, поки молодший спить”, – написала знаменитість.

Катя Осадча показала фігуру після третіх пологів
Катя Осадча показала фігуру після третіх пологів

Варто зазначити, що після третіх пологів дружина Горбунова виглядає чудово, так само як і її фігура. Раніше телеведуча розповідала, що ще під час вагітності стежила за раціоном та не дозволяла собі зайвого, тож тепер їй набагато легше повернутися у форму.

До речі, Юрій на вихідних нарешті розсекретив ім’я молодшого сина. В Інстаграм-сторіз він показав зворушливі кадри сімейної прогулянки, які назвав так:

“Іван катає маму, а тато катає Данила, субота в розпалі!”.

Юрій Горбунов з синами
Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча з синами
Катя Осадча з синами

Щасливі батьки оберігають дитину від зайвої уваги. Стать малюка вони не розкривали до самого його народження, показувати сина публіці теж не поспішають. Свого старшого Івана зірки ховали від камер декілька років. Не виключено, що з Данилом вони вчинять так само.

Схожі статті