Як виглядає дружина і син Дмитра Шурова: Pianoбой виростив справжнього красеня, який продовжує справу батька

Дмитро Шуров – відомий український музикант з псевдонімом Pianoбой, який встиг попрацювати з "Океаном Ельзи" та Земфірою, а хто оточує його у звичайному житті?

Творчістю Дмитро Шуров захоплювался з самого дитинства, що й не дивно – його матір давала уроки гри на фортепіано, а батько займався живописом. Вчитися герой статті планував на лінгвіста, однак вже на другому курсі інституту у 2000 році він став учасником гурту “Океан Ельзи” і кинув навчання через велику кількість гастролей, йому тоді було лише 18.

Дмитро Шуров
Дмитро Шуров

Через 4 роки Дмитро пішов з колективу у вільне плавання, але проєкт Pianoбой з’явився далеко не одразу. Свій перший сольний концерт він дав у 2009-му, і весь цей час його підтримувала кохана дружина – Ольга Таракановська (Шурова). Вона також є піар-директоркою чоловіка.

Дмитро Шуров з дружиною
Дмитро Шуров з дружиною

В інтерв’ю журналу Viva артист розповідав, що їм з коханою завжди є про що поговорити, незважаючи на те, що разом вони вже більше 17 років:

“Постійно розмовляємо. У нас на цьому тримається взагалі увесь дзен. Ми обговорюємо все: що в країні відбувається, людей, наші з нею стосунки. Ми багато чого аналізуємо. Оля привнесла це у наше життя”.

Родина Дмитра Шурова
Родина Дмитра Шурова

Колись Шуров казав, що він однолюб, і схоже, це дійсно так. Пара разом виховує сина Лева, який вирішив піти по стопах відомого батька. Сам Pianoбой описує спадкоємця так:

“Мені здається, що він більш людяний, ніж я. Я дуже сконцентрований на музиці, а він, як мені здається, набагато тонше відчуває світ, помічає людей, їхні емоції, переживання”.

Лев Шуров
Лев Шуров
Pianoбой з сином на сцені
Pianoбой з сином на сцені

Також Дмитро впевнений, що Лев взяв від нього і від дружини тільки найкраще, схожий він 50/50 на них обох – як емоційно, так і зовні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.