Як виглядає будинок Павла Зіброва: багаті хороми в італійському стилі посеред простого українського села

Павло Зібров - вирізняється не тільки вусами, а відмінним смаком в інтер'єрному дизайні. Лише подивіться, який у нього маєток.

Павло Зібров гордо носить звання “головних вусів” країни. Чоловік став одним з найпопулярніших співаків ще у 1990-х роках та досі його душевні прості пісні зачаровують навіть сучасні покоління.

Попри свій шалений успіх, артист ніколи не вихвалявся статками чи гонорарами. Його ніколи не бачили у вичурних брендових речах чи з дорогезними аксесуарами. Стиль Зіброва – це скромний класичний костюм та туфлі у тон. Втім, і цій зірці є чим похвалитися.

Має співак справжній Лувр. Щоправда, не паризький, а український, у селі Ходосівка.

Павло Зібров
Павло Зібров

Будинок знаходиться лише за 7-м кілометрів від столиці: достатньо зручно, адже можна і справи вирішити, і за містом відпочити. Хоча, як у справжнього господаря, у Павла завжди повно справ.

Маєток Павла Зіброва

На перший погляд, садиба Зіброва мало чим відрізняється від інших будинків, але у середині все виконано у стилі ампір. Прикрашає стелю чарівна люстра з Італії – гордість родини. Дизайн розробляла дружина Марина. Чоловік відзначає, що його кохана має відмінний смак. Навіть друзі запрошують її придумати стиль для оселі.

Павло Зібров вдома

А як філігранно підібрані скульптури з мармуру у маєтку музиканта! Серед розваг, є у садибі власна більярдна кімната. За словами знаменитості, у його домі відмінно працюється над піснями та віршами. Заглядають на вогник до нього імениті поети.

Скульптури Павла Зіброва

Пишається також Павло власним острівцем. Туди ходить на рибалку усамітнюватися та відпочивати від робочих та побутових справ.

Якщо вам небайдужа тема маєтків зірок, радимо подивитися цікавий сюжет про замок Алли Борисівни.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.