Святослав Вакарчук наплював на все і публічно підтвердив, що має позашлюбного сина: Ляля Фонарьова у розпачі

Відомий український музикант Святослав Вакарчук нарешті дав коментар з приводу народження сина. Зробив він це зі сцени під час концерту "Океан Ельзи".

Наприкінці літа публіку сколихнула новина про те, що 46-річний Святослав Вакарчук вперше став батьком. Спадкоємця назвали на честь дідуся по татовій лінії – Іваном. Особистість матері дитини офіційно не підтверджена, однак преса припускає, що нею може бути 39-річна продюсерка Євгенія Яцута, яка неодноразово співпрацювала з гуртом “Океан Ельзи” під час зйомок кліпів. До того ж декілька місяців тому на одному зі світських заходів її помітили вагітною.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Сам Вакарчук не коментує цю купу чуток, але факт батьківства достовірний, оскільки його підтвердили у прес-службі артиста. Втім, після місяця мовчання Святослав вперше публічно заговорив про сина.

Його слова з перших вуст пощастило почути фанатам, які були присутніми на безкоштовному концерті у Львові з нагоди 360-річчя альма-матер артиста – університету імені Франка, де, до речі, його батько займав посаду ректора. Там співак сказав наступне:

“В українських сім’ях, як і в багатьох інших сім’ях, батьки стараються не афішувати своє особисте життя. В тому числі для того, щоб дати дітям можливість перший час повноцінно, що називається, стати на ноги без зайвої уваги. Я дотримуюсь цих традицій, і думаю, всі українці мене в цьому розуміють”.

Святослав Вакарчук вперше прокоментував народження сина
Святослав Вакарчук вперш прокоментував народження сина

Цікаво, що про появу сина у Вакарчука стало відомо згодом після його несподіваного повідомлення про розлучення з Лялею Фонарьовою. Подружня пара прожила разом більше 20 років, однак спільних дітей в родині так і не з’явилося – лише донька Лялі від минулих стосунків, тобто падчерка Святослава. Причину розриву з дружиною лідер “Океан Ельзи” не розсекретив.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.