Окрім розкішної вілли на березі Дніпра в Олі Полякової є елітні апартаменти в центрі Києва: фото з місця

Журналісти з'ясували, де знаходиться розкішна квартира Олі Полякової у Києві.

Коли відома українська співачка Оля Полякова не знаходиться на зйомках, і має можливість насолодитися сімейним життям, вона відправляється у передмістя до своєї вілли, яка знаходиться у лісі на березі Дніпра. Краса будівлі просто вражає, як і розмір території, на якій вона перебуває. Вілла зроблена із дерева, і оточена прекрасними садами, басейном, сауною та маленьким парком.

Елітні апартаменти Олі Полякової

Як говориться в програмі “Викриття”, артистка періодично живе в квартирі, розташованій в самому центрі Києва. Співачка володіє елітними апартаментами на п’ятому поверсі, які знаходяться навпроти Нацбанку по вулиці Інститутській.

Будинок, у якому живе Оля Полякова

Варто відмітити, що співачка дуже часто знімає там відео, за допомогою яких спілкується з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, буквально півроку тому жінка сварилася на управління будинком через те, що в неї затікала вода до вікон через те, що ніхто не потурбувався про прибирання льоду з даху. Згодом в неї потекла стеля, а потім і зовсім впала.

Через зимову погоду проблеми не тільки в Олі Полякової. Бурулі намерзли на вікні співачки і скоро впадуть додолу. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Артистка сварилася з робітниками та надзвонювала до ЖЕКу, та все марно. Зараз на будинку проводяться ремонтні роботи. Подейкують, що співачка цікавилася, чи можна добудувати до квартири ще один поверх. Втім, здається, що ця ідея залишилася в минулому.

Коли співачка знаходиться у квартирі, з нею поруч завжди її доньки, які навчаються у місті. До речі, апартаменти не нагадують квартиру дуже заможної жінки, а виглядають, як квартира сім’ї середнього класу. Але вілла повністю пояснює позицію зірки, яка надає перевагу заміському життю.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".