Мама Дана Балана показала свої весільні фото та чутливо привітала чоловіка з річницею: “Справжнє кохання”

Мама Дана Балана Людмила поділилася архівними фотографіями зі своїм чоловіком.

Людмила Балан стала широко відомою для українського глядача півтора роки тому, коли раптово з’явилася на вокальному шоу “Голос країни”. Її син, співак Дан Балан, був у складі журі на цій телепередачі, тож для нього цей неочікуваний візит мами був справжньою несподіванкою. Тоді Людмила виконала дві пісні: молдавську народну та українську “Горіла сосна, палала”.

Прихильники телепроєкту вирішили, що цей виступ вона присвячує своєму синові та Тіні Кароль, яка також сиділа в тренерських креслах на “Голосі”. Тоді виконавиці приписували роман з Баланом, тож виступ його мами з піснею, яку зазвичай співають на українських весіллях, телеглядачі сприйняли як материнське благословення цих стосунків. До того ж, деякі фанати говорили, що Тіна схожа на Людмилу навіть ззовні.

Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль
Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль

Сама ж зірка молдавського телебачення, Людмила Балан, живе в столиці своєї батьківщини, де працює на телебаченні. У юному віці вона вийшла заміж за дипломата Михая Балана, якому й подарувала сина Дана та доньку Санду.

Цього року пара святкує вже 43 річницю свого шлюбу. На честь свята Людмила поділилися в особистому блозі архівними фотографіями з чоловіком. Одна з них зроблена під час весілля – жінка у весільній сукні з фатою та великим букетом квітів ніжно посміхається своєму нареченому.

Фото з Instagram Людмили Балан
Фото з Instagram Людмили Балан

“Поряд з тобою я не боюся, що життя складне. Мені все рівно. Поки ти міцно тримаєш мене за руку, немає місця для негоди та болю”, – привітала Людмила свого чоловіка зі святом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.