Невже країна втратить поп-діву? Тіна Кароль зізналася, що може покинути Україну: “Задумуюся про переїзд”

Тіна Кароль зізналася журналістам, що задумується про переїзд до іншої країни.

За останні десятиріччя Тіні Кароль вдалося стати справжньою українською поп-дівою. За творчістю співачки невпинно слідкують, а будь-яка новина пов’язана з нею завжди цікава читачам. Тіна, у свою чергу, активно створює контент та роздає інтерв’ю, щоб ніхто з її фанатів не зміг дорікнути її у тому, що вона закрита або нещира. Знаменитість готова обговорити будь що, навіть смерть свого єдиного чоловіка.

Тіна Кароль може переїхати в іншу країну

Нещодавно на офіційному YouTube-каналі Тіни Кароль “Patreon” вийшов новий відеоролик, у якому співачка давала інтерв’ю власному піар-менеджеру.

Під час розмови зірка розповіла,  чи планує воеа переїхати в іншу країну:

“Я періодично думаю про це. Я люблю виїжджати, змінювати ландшафт, екстремально подорожувати. Звичайно, іноді я замислююся про переїзд”, — зазначила поп-діва.

Важко уявити, щоб Кароль покинула усе, у тому числі і свою карєру, та поїхала світ за очі. Тим паче, що вона продовжує активно скуповувати нерухомість саме на території України. Буквально на початку року поп-діва придбала велику ділянку у Карпатах для побудови нового заміського маєтку. Тому шанс, що у плани співачки дійсно входить переїзд до іншої країни, дуже маленький.

Нагадуємо, що не так давно співачка розповідала і про свої стосунки з єдиним сином Веніаміном, якому вже 13 років. Артистка намагаються надолужити час, який вони провели окремо, і возить нащадка по різних країнах. Зараз вона прекрасно розуміє, що це останні роки, коли вона є для нього пріоритетом і готується, що скоро у його життя прийдуть інші люди.

Схожі статті