Ані Лорак зі сльозами на очах розповіла про смерть коханого чоловіка: “Я так його любила”

Ані Лорак розповіла про втрату старшого брата.

Дитинство співачки Ані Лорак складно назвати щасливим. Батьки майбутньої зірки розлучилися ще до її народження. Тож Ані виховувала мама та три старші брати. Однак, ситуація залишалася критичною — багатодітна родина жила в невеличкому будиночку, в якому не було ні водопроводу, ні навіть ліжка. Про розваги, по типу телевізора, годі було й мріяти.

У початковій школі Лорак буквально жила в голоді, грошей не вистачало на хліб та крупи. Мамі майбутньої артистки довелося прийняти непросте рішення — жінка віддала доньку та середнього сина до дитячого будинку.

Ані Лорак з мамою та братами
Ані Лорак з мамою та братами

Зараз артистка активно спілкується з рідними братами, однак лише з двома з них. Доля старшого Сергія виявилася трагічною. Молодий чоловік після служби в армії був відправлений до Афганістану на війну.

Його вбили під час бойових дій у 1987 році — родина співачки ледве пережила втрату старшого сина. Ані й до сьогодні з теплом згадує Сергія (ім’я найстаршого брата), який у дитинстві заміняв їй батька та виховував її разом із мамою. Вона надзвичайно мріє ще хоча б раз його обійняти.

Ані Лорак з старшими братами
Ані Лорак з старшими братами

Після смерті молодого чоловіка його родина отримала трикімнатну квартитру в Чернівцях, як постраждала сім’я. Це трохи покращило ситуацію в родині. Мама забрала доньку з інтернату — в Ані навіть з’явилася своя кімната. Хоча однокласники продовжували дражнити її “діддомівською”.

Сьогодні старші брати для співачки — одні з найближчих людей. Вона не тримає образи на маму і підтримує з нею теплі стосунки. Проте з ріднею виконавиця бачиться рідко — вона переїхала до Москви, а родина залишилася в Україні.

Схожі статті