Не здатний утримувати родину і навіть не голова сім’ї: Тоня Матвієнко розповіла, хто зайняв місце Мірзояна

Останнім часом родина Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна в усіх на вустах. Зіркове подружжя охоче діляться подробицями особистого життя, а також тим, як влаштований їхній побут. Що цікавого на цей раз розповіли подружжя артистів, і чим Арсен поступився, читайте у статті.

Не так давно Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян давали ексклюзивне інтерв’ю журналістам каналу “Україна”, у якому розповіли, що на початку роману зіштовхнулися з серйозними фінансовими проблемами. Через це усі витрати вони ділили навпіл, а жити переїхали до мами Тоні Ніни Митрофанівни. Зараз життя подружжя потрохи налагоджується, але фінансові проблеми досі не зникли. Сім’я продовжує жити разом, і начебто не потерпає від проблем.

Голова родини не Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян у ході розмови з журналістами розповіли, що головою їхньої родини є Ніна.

Як перша дружина Арсена Мірзояна дізналася про існування Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян більше не голова родини Тоні Матвієнко

Але за версією чоловіка, володарює саме спільна донька артистів. А от Тоня переклала усю відповідальність саме на свою маму — Ніну Матвієнко. При цьому Мірзоян не був присутнім, коли співачка говорила про це журналістам. Цікаво, чи зачепить його коментар дружини щодо того, хто в їхньому домі хазяїн?

Нагадуємо, що Ніна Митрофанівна добровільно надала дах над головою своїм дітям. Арсен на той час не мав можливості привести кохану у власну квартиру, адже залишив усе майно та гроші колишній та дітям, які народилися у минулому шлюбі. Тоня на це відреагувала спокійно та зрозумінням. Все ж таки її благовірний вчинив благородно та гідно. На відміну від інших знаменитих пар, вони вирішили усе полюбовно і не були оточені скандалами, які пов’язані з подружньою зрадою.

Також в інтерв’ю пара розповіла, що досі ходить на побачення. Тоня Арсен згадали і своє весілля, і перший сніданок, тощо. Здається, це пішло їм на користь.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.