В’ячеслав Узелков покрив журналістку нецензурною лайкою через питання про Боржемську та дітей (Відео)

Український боксер В'ячеслав Узелков після розлучення з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською з публічного поля не зник. Спортсмен легко погоджується на інтерв'ю, попри невщухаючі скандали навколо його особистого життя, однак цього разу він не стримався та покрив журналістку нецензурною лайкою через чергове питання про минуле з екс-дружиною та їхніх дітей.

Розлучення Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова після 22 років разом стало справжньою несподіванкою для шоу-бізнесу, адже цю пару називали однією з найміцніших та найзразковіших. Ще більшим здивуванням для публіки було те, з яким скандалом розходилося подружжя. Виявилося, що в ідеальному на перший погляд шлюбі було безліч проблем, які вийшли назовні трохи згодом.

За словами Марини, чоловік заподіяв їй багато болю – як морального, так і фізичного. Крім того, своїми вчинками він лякав дітей. Про це Боржемська розповідала в інтерв’ю для YouTube-шоу “Вечеря з Дороті“, але без точних формулювань:

“Є такі речі, які не можна виносити на публіку. Але причиною стало те, що досі пам’ятає дитина. Це було те, що завдало болю дітям в першу чергу. Знаю, що мої слова можуть потягнути за собою, і не хочу, щоб Слава зазнавав насильство, тому що люди йому багато чого не пробачать”.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков розлучилися

Узелков у свою чергу щоразу заперечує звинувачення колишньої і запевняє, що не може зрозуміти, навіщо вона робить йому боляче тим, що поливає брудом. Все це відбилося і на стосунках В’ячеслава з дочкою Олівією і сином Робертом – вони не спілкуються після розлучення.

І якщо Марина спокійно реагує на такі питання від журналістів, то боксер вийшов з себе, коли у програмі “Зірковий шлях” його запитали, чому він не бачиться з дітьми від Боржемської.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
В’ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською

Так, на офіційній сторінці проєкту в Інстаграм опублікований фрагмент нового інтерв’ю Узелкова, під час якого він покрив ведучу нецензурною лайкою, зняв з себе мікрофон та зі скандалом покинув студію:

“Відомого боксера В’ячеслава Узелкова розлютили запитання про те, чому він не бачиться зі своїми дітьми після розлучення з Мариною Боржемською”, – значиться у підписі до ролику.

Думки коментаторів розділилися – одні вважають, що не варто піднімати болючі для спортсмена теми, інші ж неприємно здивовані його бурхливою реакцією. Мовляв, коли погоджувався на інтерв’ю, знав, що будуть різні питання, в тому числі й неприємні.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".