Марічка Падалко вперше розповіла про патологію, яка вплинула на її рухливість: “Тепер наново вчуся ходити”

Марічка Падалко вперше за своє життя вирішила поділитися з шанувальниками проблемою, яка не дає їй розслаблятися. Виявляється, у зірки є певні питання зі здоров'ям, які вимагають пильної уваги та роботи над тілом. Що саме турбує телеведучу, читайте у нашій статті.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко веде активний образ життя і постійно надихає своїх фанатів на заняття спортом. Жодний забіг в Києві не обходиться без цієї чарівної теледіви, а в спортивному одязі її можна побачити частіше, ніж в елегантних сукнях. Здавалося б, що у такої людини має бути бездоганне здоров’я. Але це зовсім не так, і історія Марічки уходить корінням у дитинство.

У Марічки Падалко проблеми з ногами

Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, у якій розповіла, що в неї з дитинства є проблема з ногами. Виявляється, у зірки не просто високий підйом на стопах, але вони вивернуті неправильним чином. Марічка наголошує, що в неї навіть взуття зношується незвичайно.

З такою проблемою, яка виникає в результаті неправильної ходи, або ж вроджених фізіологічних особливостей, зіштовхується багато жінок, але у Падалко проблема збільшилася у розмірах. Виявляється тепер вона не можу поворухнути великим пальцем ноги і зараз змушена вчитися ходити наново, так як аторфова ні м’язи на пальці можуть спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям.

Рухливість цього пальця забезпечує правильний розподіл навантаження на скелет, що необхідно для здорового існування. Тож перед телеведучою стоїть велика задача: навчитися ходити правильно і повернути своєму пальцю бувалу рухливість. Сподіватимемося, що зірці усе вдасться, а зважаючи на її наполегливість, у цьому не може бути сумнівів.

Схожі статті